Muziek op wielen maakt kinderen warm voor muziek en cultuur uit de verschillende werelddelen. Met onze koffer reizen we samen met de kinderen via videobeelden rond de wereld om de muziek en de cultuur uit verschillende landen te ontdekken.

In de koffer zit een USB-stick met videobeelden uit verschillende landen, aan elkaar gepraat met instructies voor het gebruik van de instrumenten.

  • De beelden kunnen geprojecteerd worden op een digibord of op de computer.
  • De kinderen kijken samen met de leerkracht naar de beelden en gaan aan de slag met de bijgeleverde instrumenten.
  • We reizen met onze handpoppen door vijf verschillende landen (Tanzania, India, China, Guatemala en Lapland).
  • Er zitten bij elk land instrumenten voor 20 kinderen en instructies hoe we hiermee aan de slag gaan.

Muziek op wielen ondersteunt het leerprogramma van het basisonderwijs.

Dit programma is bedoeld voor zowel kleuters als leerlingen tot en met het vierde leerjaar.

Prijs koffer: 329 euro (inclusief btw).

De instrumenten en het lesmateriaal kunnen ook afzonderlijk besteld worden.

tamboerijn Tamboerijn: 6,00 euro per stuk
handdrum Handdrum: 5,50 euro per stuk
koekoeksfluitje Koekoeksfluitjes: 6,50 euro per stuk
stokjes Stokjes: 2,40 euro per twee
usbstick USB-stick met beelden van 5 landen (China, Tanzania, India, Guatemala en Lapland): 50 euro per stuk USB-stick per land: 15 euro per stuk

Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vraag vrijblijvend meer inlichtingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Getuigenis

Beste Lieve

Nu het schooljaar stilaan ten einde loopt, wil ik u graag bedanken voor de Muziek op wielen-koffer. Ondanks de corona ben ik met onze kindjes al op reis kunnen gaan naar Tanzania, India, China en Afrika. Lapland staat nog op het programma voor volgend schooljaar tijdens de winterperiode. 😉 In de bijlage vindt u nog wat sfeerfoto's terug als bedankje voor het samenstellen van zulke mooie muzische en culturele lesactiviteiten. We zullen in de toekomst nog vaak genieten van deze aankoop.

Sarah Lambeir,
Muvojuf van BuBaO De Sprankel

Muziek op wielen koffer Muziek op wielen koffer Muziek op wielen koffer Muziek op wielen koffer  Muziek op wielen koffer Muziek op wielen koffer Muziek op wielen koffer Muziek op wielen koffer